Pluche schaap 20 cm

11.99

Op voorraad

Vóór 12:00 uur besteld, morgen in huis

Pluche schaap 20 cm

Zacht, knuffelig en klaar om geknuffeld te worden, deze lieve pluche schaap 20 cm is de perfecte knuffelvriend voor uw kind. Met zijn zachte, krullende vacht en vriendelijke glimlach, biedt dit schaapje uren van comfort en gezelschap. Ideaal voor bedtijd of als geruststellende vriend tijdens nieuwe ervaringen, het is een speeltje dat zeker de favoriet van uw kind zal worden.

Dit pluche schaap 20 cm is niet alleen een knuffel; het is een geweldige toevoeging aan elk rollenspel of leeractiviteit over boerderijdieren. De realistische details stimuleren de verbeelding van kinderen en moedigen aan tot creatief spel, terwijl ze ook iets leren over deze zachtaardige dieren.

Duurzaam en gemaakt met zorg, het schaap kan gemakkelijk worden gereinigd na een lange dag van avontuurlijke spelletjes. Het is compact genoeg om overal mee naar toe te nemen, van lange autoritten tot bezoekjes aan grootouders. Een pluche schaapje zoals dit is een tijdloze toevoeging aan de knuffelcollectie van uw kind en een bron van troost voor vele jaren.

€5,- korting op je bestelling?

Schrijf je in en ontvang direct €5,- korting op je bestelling.
*Minimaal bestelbedrag €50,-