Pluche varken 12 cm

9.99

Op voorraad

Vóór 12:00 uur besteld, morgen in huis

Pluche varken 12 cm

Deze schattige roze pluche varken 12 cm is onweerstaanbaar zacht en klaar voor knuffels en liefde. Met een lief snuitje en glanzende zwarte oogjes, roept dit varkentje gevoelens van vreugde en warmte op bij iedereen die het ziet. De zachte textuur en de vrolijke roze kleur maken het tot een opvallende en vertederende aanwinst voor elke knuffelcollectie.

Dit speelgoedvarken is niet alleen perfect voor knuffelsessies, maar kan ook dienen als een leerzaam hulpmiddel om kinderen over dieren op de boerderij en hun geluiden te leren. Het is duurzaam gebouwd en ontworpen voor uren speelplezier, waardoor het een geweldig speelkameraadje is voor de kleintjes, zowel thuis als onderweg.

De pluche varken 12 cm is de perfecte grootte voor kleine handjes om vast te houden en mee te nemen op alle avonturen die de verbeelding te bieden heeft. Het biedt comfort en vriendschap en wordt ongetwijfeld een favoriet voor zowel kinderen als volwassenen die een zwak hebben voor pluche vriendjes. Dit knuffelvarken is klaar om te spelen, te leren en een glimlach op ieders gezicht te toveren.

€5,- korting op je bestelling?

Schrijf je in en ontvang direct €5,- korting op je bestelling.
*Minimaal bestelbedrag €50,-