Pluche varken 30 cm

12.99

Op voorraad

Vóór 12:00 uur besteld, morgen in huis

Pluche varken 30 cm

Deze snoezige roze pluche varken 30 cm zal harten veroveren met zijn zachte vacht en lieve uitstraling. Ideaal als troostrijk speelkameraadje voor kinderen of als een schattige toevoeging aan elke pluchen dierenverzameling. Met zorgvuldig geplaatste stiksels, een vriendelijke snuit en kraaloogjes die twinkelen van ondeugendheid, belichaamt dit knuffelvarken een perfecte mix van speelsheid en zachtheid.

Het is niet alleen een lieflijk gezelschapsdier voor jonge dierenliefhebbers, maar ook een uitstekend hulpmiddel om kinderen over boerderijdieren te leren. Zijn levensechte kenmerken, van de flaporen tot de krulstaart, maken hem een educatieve en toch leuke toevoeging voor interactieve speelsessies. Zijn zachte, knuffelbare textuur maakt hem ook tot een geruststellende vriend tijdens dutjestijd of lange autoritten.

Een perfect cadeau voor elke gelegenheid, dit pluche varken 30 cm is gemaakt om te koesteren en lief te hebben. Het draagt bij aan uren speelplezier en voegt een vleugje boerderijcharme toe aan elk speelmoment. Dit varkentje staat klaar om met open pootjes te worden ontvangen in de armen van zijn nieuwe beste vriend!

€5,- korting op je bestelling?

Schrijf je in en ontvang direct €5,- korting op je bestelling.
*Minimaal bestelbedrag €50,-