Puffer bal 23 cm

9.99

Op voorraad

Vóór 12:00 uur besteld, morgen in huis

Puffer bal 23 cm

Stel je voor, een explosie van kleur en textuur met deze funky, stekelige puffer ball 23 cm! Deze dynamische ballen zijn een perfecte manier om speeltijd tot leven te brengen, en bieden oneindig veel plezier voor kinderen van alle leeftijden. Met de heldere neonkleuren en stimulerende textuur is deze puffer ball 23 cm niet alleen aantrekkelijk voor het oog, maar ook geweldig voor tactiele verkenning en ontwikkeling.

De zachte, rubberachtige stekels zijn veilig en comfortabel voor kinderhandjes om vast te pakken, te knijpen en te gooien, wat deze ballen tot een geweldige toevoeging aan sensorisch spel maakt. Of ze nu worden gebruikt in een klaslokaal, thuis of in de speeltuin, deze veelzijdige ballen stimuleren fijne motoriek en hand-oogcoördinatie, terwijl ze ook een leuke en boeiende manier bieden om interactie en sociaal spel te bevorderen.

Deze set van stekelige ballen is ideaal voor individueel spel of als deel van een groepsactiviteit. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken, duurzaam en gebouwd om de talloze avonturen van actief spel te weerstaan. Ze zijn een uitstekende keuze voor ouders en leerkrachten die op zoek zijn naar speelgoed dat zowel educatief als uiterst vermakelijk is. Laat je kinderen duiken in de fascinerende wereld van sensorisch spelen met deze must-have stekelige ballen!

Anderen bekeken ook:

€5,- korting op je bestelling?

Schrijf je in en ontvang direct €5,- korting op je bestelling.
*Minimaal bestelbedrag €50,-