Tractor met aanhanger

8.99

Op voorraad

Vóór 12:00 uur besteld, morgen in huis

Tractor met aanhanger

Ontdek de boerderijwereld met deze speelse tractor en aanhanger sets van Farm World! In elke set vind je een duurzaam gebouwde tractor in traditionele kleuren, gekoppeld aan een functionele aanhangwagen met realistische details. Van het vervoeren van melk tot het halen van de oogst binnen, deze speelgoedsets bieden een authentieke landbouwervaring voor jonge boeren in spe.

Kinderen kunnen zich onderdompelen in het boerenleven en leren over landbouw en dierenverzorging met deze gedetailleerde sets. Elke tractor is uitgerust met robuuste banden voor alle soorten terrein, terwijl de aanhangwagens speciaal ontworpen zijn voor het dragen van de boerderijlading. Deze sets stimuleren niet alleen fantasierijk spel, maar versterken ook begrip van de agrarische wereld.

Met een verscheidenheid aan accessoires en combinatiemogelijkheden, bevorderen deze Farm World speelsets zowel individueel creatief spel als interactief spel met vrienden. Ze zijn de perfecte manier om zowel binnen als buiten te spelen, waarbij de kinderen de rol van boer op zich nemen en de verantwoordelijkheden van het boerenbedrijf leren.

Anderen bekeken ook:

€5,- korting op je bestelling?

Schrijf je in en ontvang direct €5,- korting op je bestelling.
*Minimaal bestelbedrag €50,-