Tractor

11.99

Op voorraad

Vóór 12:00 uur besteld, morgen in huis

Tractor

Dompel jezelf onder in het agrarische leven met de Farm World Farm tractor! Deze speelgoedtractor in een levendig groene kleur is een getrouwe weergave van de werkvoertuigen die je op een moderne boerderij vindt. Met zijn robuuste ontwerp en opvallende gele wielen, staat deze speelgoedtractor garant voor uren speelplezier.

Deze tractor is perfect voor kleine boeren om het harde werk op het land na te spelen. Het biedt een realistische ervaring die kinderen helpt te leren over de landbouw en het belang van machines in voedselproductie. De beweegbare onderdelen verhogen de interactie en nodigen uit tot het ontdekken van de functionaliteit van een echte tractor.

Met zijn stevige bouw en aandacht voor detail is deze Farm World Farm Truck een uitstekende aanvulling op elke speelgoedverzameling en een geweldig hulpmiddel voor educatief spel. Het moedigt actief en verbeeldingsrijk spel aan, ideaal voor zowel binnen als buiten, en ondersteunt de ontwikkeling van fijne motoriek en probleemoplossende vaardigheden.

Anderen bekeken ook:

€5,- korting op je bestelling?

Schrijf je in en ontvang direct €5,- korting op je bestelling.
*Minimaal bestelbedrag €50,-