Ventis

Stuntvlieger Bat 100 cm

9.99

Uitverkocht

Vóór 12:00 uur besteld, morgen in huis

Ventis - Stuntvlieger Bat 100 cm

Felle kleuren, klein en wendbaar zijn een aantal van eigenschappen die van toepassing zijn op deze stuntvlieger Bat 100 cm. Met een spanwijdte van een meter is deze vlieger lekker fel.

Deze vlieger is niet geschikt voor beginners, omdat deze super fel reageert op jou aansturing. Wanneer je minder ervaring hebt dan adviseren wij om te starten met een matrasvlieger of een grotere stuntvlieger. Dit relatief kleine en pittige vliegertje scheert door de lucht, maakt de fijnste loopings en gaat rakelings langs de grond af wanneer jij hier opdracht toe geeft. Zorg ervoor dat je voldoende ruimte hebt en er geen omstanders in de buurt lopen of staan te kijken.

Nederland is een vliegerland bij uitstek. Het relatief vlakke landschap zorgt er voor dat de wind vrij spel heeft. Voor een stuntvlieger heb je wel een flinke wind nodig om fijn te kunnen stunten. Zoek een weiland, grasveldje of zandvlakte in je buurt en geniet uren van deze kleurrijke stuntvlieger Bat 100 cm. De lijnen van deze vlieger zijn 30 meter en zitten op ronde handvatten. De stuntvlieger wordt geleverd in een handige draagzak zodat je de vlieger makkelijk mee kan nemen naar jouw favoriete stekje.

De stuntvlieger Bat 100 cm is van het merk Ventis dat door onze eigen experts ontworpen is. Bij de productie wordt alleen gebruik gemaakt van hoogwaardige kwaliteitsmaterialen en voordat ze verscheept worden ondergaan ze uitgebreid een test. Deze wordt steekproefsgewijs uitgevoerd. We doen er alles aan om de kwaliteit van onze vliegers zo hoog mogelijk te houden.

Specificaties
Anderen bekeken ook:

€5,- korting op je bestelling?

Schrijf je in en ontvang direct €5,- korting op je bestelling.
*Minimaal bestelbedrag €50,-