Conquerair

Vlieger Sea Life 70 cm

8.99

Wissen

Vóór 12:00 uur besteld, morgen in huis

Conquerair - Vlieger Sea Life 70 cm

Vliegeren met de vlieger Sea Life 70 cm is altijd leuk wanneer er wind staat en het droog is. Het gebeurd in ieder jaargetijde en op iedere dag van de week. Vliegeren is gewoon leuk voor jong en oud. De eenlijn vliegers worden meestal gekocht door ouders met kinderen.

De vlieger Sea Life 70 cm is verkrijgbaar in 3 varianten. De vlieger toont een onderwaterwereld waarbij één dier centraal staat. Door het felle kleurgebruik vinden kinderen deze vlieger helemaal geweldig. De vlieger heeft de vorm van een ruitje en is gemaakt van stevig vliegerstof. De lijn zit al op de juiste plek, zodat hij goed de lucht in schiet. Het enige dat jij nog moet doen is de stokken in de houders steken zodat de vlieger op spanning komt te staan. De vlieger heeft een lijn van 30 meter, waardoor je vlieger lekker hoog in de lucht kan staan.

Vanaf de grond zie je de lange staart met de wind mee deinen. Normaal gesproken kun je een eenlijnsvlieger makkelijk op laten en hoef je niet veel meer te doen wanneer deze hoog in de lucht staat. Daarom wordt deze vaak gekozen door gezinnen met kinderen. Zo ook bij deze vlieger sea life 70 cm. Ga jij voor de krab, of is Nemo juist jouw favoriet. Wil jij iets meer spanning dan kun je beter kiezen voor een matrasvlieger of stuntvlieger. Waar je ook voor kiest, bij ons vind je een ruime collectie!

Specificaties
Artikelnummer 422507
Gewicht 0.09 kg
Verpakkingsmaat 73 × 12 × 1 cm
Merk

Productafmeting

Materiaal

Vliegerlijn lengte

30 meter

Vliegerlijn sterkte

8 kg

Vliegerlijn materiaal

Polyester (gevlochten)

Stokdiameter

3 mm

Vliegerstok materiaal

Fiberglass

Vorm

Kleur

Print

Dolfijn, Krab, Nemo

Anderen bekeken ook:

€5,- korting op je bestelling?

Schrijf je in en ontvang direct €5,- korting op je bestelling.
*Minimaal bestelbedrag €50,-