Waterpistool Water Gun 600cc

7.49

Sale
-25%

Uitverkocht

vóór 12:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
  • Gratis verzending boven 50,-
  • 14 dagen niet goed geld terug
  • Uitstekende service

Waterpistool Water Gun 600cc

Wanneer de zon feller wordt en de temperatuur hoger, zoeken je kinderen naar de nodige verkoeling. Een zwembad is dan leuk, maar ze kunnen ook met vriendjes of andere buurtkinderen een watergevecht houden. Met de waterpistolen van water gun kan het watergevecht beginnen. Het pistool is gemaakt van plastic en heeft een zeer stoer uiterlijk. De dop klik je open, waarna je het pistool vult met water. In het Waterpistool Water Gun 600cc gaat 0,6 liter water. Onderaan het waterpistool zit een witte hendel waarmee je het water meters ver uit het pistool laat spuiten. Afhankelijk van de opgebouwde druk kan dit pistool tot 8 meter ver spuiten. Ren dus maar snel weg, want voordat je het weet heb je een nat pak.

Op summertoys vind je een leuke collectie met waterpistolen, welke uiteenlopen van klein (0,3 liter water capaciteit) tot heel groot (1,5 liter water). Vrijwel allemaal hebben ze een schuif waarmee de druk wordt opgebouwd en het water er meters ver uit spuit. Alleen bij de grote waterpistolen dient de hendel om druk op te bouwen in het reservoir en schiet het waterpistool pas wanneer je de trekker gebruikt. De kleinere waterpistolen, waaronder ook het Waterpistool Water Gun 600cc, schieten door middel van de hendel. Bekijk ook snel onze grote waterpistolen.

Naast onze waterpistolen hebben we nog veel meer buitenspeelgoed. Buiten spelen is gezond en met het juiste speelgoed worden kinderen alleen maar gestimuleerd. Vooral jonge kinderen vinden het heerlijk om met water en zand te spelen. Is jouw kindje er ook zo een? Neem dan snel een kijkje bij onze bootjes & emmersets. Wellicht zit hier iets leuks tussen voor je kleintje.

Specificaties
Artikelnummer923273
Gewicht3 kg
Verpakkingsmaat39 × 8 × 22 cm
Inhoud

Leeftijdscategorie

Anderen bekeken ook:
1

ENTER YOUR EMAIL AND GET

10% OFF

Be the first to know about our exclusive items, New catalogs and special promotions.