Bestway Framebad Power Steel set 549 x 122 cm

699.99

Sale
-7%

Uitverkocht

vóór 12:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
  • Gratis verzending boven 50,-
  • 14 dagen niet goed geld terug
  • Uitstekende service

Bestway - Framebad Power Steel set 549 x 122 cm

Wanneer je dit prachtig, grote framebad opzet in je tuin kan de zomer beginnen. Dit leuke Framebad Power Steel set 549 x 122 cm is anders dan de standaard framebaden die je overal in de tuinen ziet staan. Door de rotan printing is een opvallend zwembad. Met een diameter van 549 cm en een hoogte van 122 cm kun je bij dit zwembad met recht spreken over een familiebad. Haal je zwemringen en luchtbedden maar uit de kast, want dit bad biedt je alle ruimte om heerlijk te genieten. Het framebad heeft een sterk corrosiebestendig stalen frame dat zonder gereedschap in elkaar gezet kan worden. Dit zwembad wordt geleverd inclusief poolcover, trap, chemconnect en filterpomp met cartridge.

De Filterpomp heeft een capaciteit van 5,6 m3 per uur. Het Framebad Power Steel set 549 x 122 cm heeft een watercapaciteit van 23.062 liter, waardoor de filterpomp iedere 4 á 5 uur het water volledig filtert. Wij adviseren om de cartridge na ieder zwembadgebruik schoon te spoelen. Hierdoor blijft deze langer optimaal functioneren. Bij een zwembad als deze moet je met chemicaliën werken die er voor zorgen dat je water helder blijft. Bij ons vind je de meeste chloorartikelen die in Nederland gebruikt worden, tegen een scherpe prijs.

De kuip is gemaakt van tritech materiaal dat uv-bestendig. De 4 vista doorkijkramen geven een leuk effect. Je kan dus van buitenaf het zwembad inkijken hoe de mensen aan het zwemmen zijn.
Plaats een zwembad altijd op een vlakke horizontale ondergrond en nooit rechtstreeks op tegels, stenen of zand. Dit kan er voor zorgen dat de bodem beschadigd. Gebruik dus altijd een geschikte ondergrond.

Specificaties
Artikelnummer414915
Productafmeting

Inhoud

Kleur

Merk

1

ENTER YOUR EMAIL AND GET

10% OFF

Be the first to know about our exclusive items, New catalogs and special promotions.