Slippers dames

Toon alle 4 resultaten

Dames slippers kopen?

Zodra de temperatuur stijgt krijg je het zomergevoel. De bomen krijgen weer blad, lammetjes in de wei en jonge eendjes langs de waterkant. Zodra je dit om je heen ziet gebeuren weet je dat het weer tijd is om de slippers voor de dag te halen. Ga jij een dagje naar de stad, het strand of ga je lekker in de tuin zitten dan is er niks lekkerder dan een paar flipflops aan je voeten. Bij ons vind je verschillende modellen dames slippers, die voorzien zijn van een trendy kleur of kleurrijk patroon. Onze slippers voor vrouwen zijn van het merk Mixstar en verkrijgbaar in de maat 36 t/m 41. De teenslippers hebben een flexibele zool, waardoor deze zeer prettig lopen.

Dames, heren en kinderslippers?

Uiteraard is onze collectie dames slippers uitgebreider dan die voor de heren of kinderen. Over het algemeen zijn de dames meer met mode bezig en willen voor iedere outfit een paar teenslippers die matchen. We hebben dan ook gekozen voor een aantal trendy kleuren die makkelijk te combineren zijn bij vrijwel iedere outfit. Zo vind je bij ons slippers met een panterprint, navy patroon of met een bloemenpatroon. Tevens hebben wij verschillende effen modellen.

Heren slippers vind je bij ons alleen een aantal effen modellen. Hierbij hebben we gekozen voor de meest voorkomende kleuren.

Unieke leverancier van Mixstar slippers

De meest bekende teenslipper merken zijn iPanema en Havaianas. Deze merken bieden een hoge kwaliteit, maar zijn ook redelijk stevig geprijsd. Deze merken vindt je overal en zijn dus niet uniek. Wij hebben gekozen om voor Nederland exclusief aanbieder te zijn van het merk Mixstar slippers. Deze worden in dezelfde regio geproduceerd als de bekende merken en bieden exact dezelfde kwaliteit. Omdat Mixstar in Nederland minder bekent is zijn deze slippers aanzienlijk goedkoper dan de gerenommeerde merken. Ben je dus op zoek naar goede, kwalitatieve teenslippers dan zijn Mixstar teenslippers een uitstekende keuze!