Slippers

Toon alle 8 resultaten

Slippers

De meest bekende vakantie schoen is toch wel de slipper! Het luchtige schoeisel is makkelijk om mee te nemen. Ze zijn dun en passen altijd in je koffer. Naast dat de instap slippers op verschillende vakantiebestemmingen van pas komen kun je er ook in Nederland natuurlijk comfortabel op rond wandelen! Slippers zijn nagenoeg helemaal open, waardoor een beetje nattigheid (of verkoelen) wel lekker is, dit schoeisel kan hier dan ook goed tegen!

Lekker zomers

Zo hebben wij een breed assortiment flip flops in vele varianten voor kinderen, heren en dames. Wij hebben voor u bij iedere zomer outfit de ideale slipper. Geen enkel andere schoeisel kan op tegen flip flops! Je trek ze gemakkelijk aan, zijn luchtig en raken nooit uit de mode! Of je nou over het hete strand loopt, in de sauna of gewoon comfortabel thuis, slippers zijn dé uitkomst!

Mixstar slippers

Sinds dit jaar zijn wij exclusieve dealer van de slippers van Mixstar. De kinderslippers zijn verkrijgbaar in de maten vanaf 21-22 tot en met 33-34. De vrouwenslippers zijn verkrijgbaar in de maten vanaf 36-37 t/m 40-41. De mannenslippers zijn verkrijgbaar in de maten vanaf 40-41 t/m 44-45.

De slipper van Mixstar is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, van de vele kleur combinaties tot flip flops voorzien van een vrolijke print. Zo is er een slipper met bloemen print, luipaard print of gestreept. Daarnaast zitten er op een paar slippers ook een bloemetje, heerlijk zomers!

De kinderslippers zijn in leuke en opvallende kleuren combinaties uitgevoerd. Het schoeisel valt mooi op en zijn daardoor goed herkenbaar! Met een ruime keuze modellen, kleuren en patronen zit er voor ieder wat wils bij!