Slippers heren

Toon alle 2 resultaten

Er loopt niets zo lekker als slippers tijdens warme dagen! Ga jij en dagje shoppen, naar het strand of lekker naar het zwembad? Dan zijn slippers het ideale schoeisel voor warme dagen. Teenslippers zijn makkelijk in gebruik en verkoelend aan je voeten. Onze heren slippers zijn gemaakt van lichte materialen en verkrijgbaar in verschillende effen kleuren of kleurstellingen. De flexibele zool zorgt voor extra loop comfort, zelfs wanneer je langere afstanden wilt lopen. De bandjes buigen zich perfect naar je voeten en bieden de juiste ondersteuning. Onze mannen slippers zijn verkrijgbaar in de maten 40 t/m 45.

Mannen slippers van Mixstar

Op het gebied van mannen teenslippers zijn er 2 merken die er direct uitspringen. Door goede marketing hebben de merken iPanema en Havaianas een bekende naam gekregen. Al deze marketing heeft er voor gezorgd dat deze slippers niet goedkoop zijn.

Er zijn minder bekende merken die exact dezelfde of zelfs betere kwaliteit bieden, maar veel aantrekkelijker geprijsd zijn. Wij hebben er voor gekozen om heren slippers te voeren van Mixstar. Dit Engelse merk heeft in eigen land dezelfde bekendheid als de 2 eerder genoemde merken in Nederland en biedt dezelfde kwaliteit. En voor de prijs kun je ze eigenlijk niet laten liggen! Summertoys is exclusief aanbieder van Mixstar voor de Nederlandse markt.

Neutrale prints

Waar de dames graag een kleurrijke en vrolijke print op hun slippers terug willen zien, kiezen mannen vaker voor neutrale effe kleuren. In het verleden hadden wij naast kleurrijke modellen voor dames ook druk bedrukte slippers voor heren. Deze werden helaas een stuk minder verkocht. Vandaar dat wij gekozen hebben voor een klein assortiment met de meest voorkomende kleuren. Afgelopen jaar was de Mixstar heren slipper met Braziliaanse kleuren (braziliaans groen en braziliaans geel) de meest verkochte heren slipper, gevolgd door de effen zwarte teenslippers.