Slippers kind

Toon alle 2 resultaten

Kinder slippers

Leuke designs, vrolijke kleuren en een speelse uitstraling. Ook voor kinderen heeft Summertoys een ruim assortiment teenslippers. Want ook kinderen lopen met mooi weer liever op slippers dan met warme dichte sneakers. Wij leveren uitsluitend kinderslippers van het merk Mixstar. De kinderslippers van Mixstar zijn verkrijgbaar in de maten 29-30, 31-32 en 33-34.

Kinderslippers van mixstar

Summertoys is exclusief dealer van Mixstar slippers, zo ook de kindermodellen. De kinderslippers van Mixstar zijn kwalitatief even goed als Havaiana’s of andere bekende merken die vrij prijzig zijn. Mixstar daarentegen is in Nederland nog een minder bekend merk, waardoor de prijzen van deze kinderslippers dus ook veel aantrekkelijker zijn. Kinderen verslijten sneller slippers dan volwassenen. Ze groeien, waardoor de slippers te klein worden. Maar ook door rennen en spelen kunnen de slippers sneller slijten. Dan is het juist fijner dat er goede teenslippers te koop zijn voor een leuke prijs.

Comfortabele kinderslippers

De meisjes en jongens slippers van Mixstar zijn comfortabel en te dragen op elk moment. Naar het strand, op de camping. Maar ook gewoon thuis of tijdens een bezoek aan familie of als er even een boodschap gedaan moet worden. Door de eenvoudige maar toch leuke kleuren en designs zijn de slippers gemakkelijk te combineren met de outfits.

Kinderslippers voor jongens en meisjes

Wij hebben niet alleen Mixstar meisjes slippers, maar ook jongens slippers. Dankzij het universele model zijn het design en de kleuren bepalend voor de slippers. Roze, blauw, geel of groen, de Mixstar kinderslippers zijn geschikt voor zowel jongens als meisjes. Laar jouw kinderen dus gerust de slippers uitzoeken die zij het mooist vinden of het nu een wat stoerder patroon of een frisser patroon is.  Zijn jouw kinderen de kindermaten ontgroeid? Neem dan eens een kijkje bij de dames slippers of heren slippers, hier zijn grotere maten te vinden.